Familieboliger på Grilstad Marina

Nyoppførte rekkehus med gjennomført standard, 3(4) soverom, 2 stuer og grensende mot friarealer. Her får du parkering i p – kjeller og flere uteplasser. Ta kontakt for en visning i husene

Om prosjektet

7 i rekke er det foreløpig siste prosjektet for salg på Grilstad Marina. 7 rekkehus som ligger ved inngangen til Grilstad Marina og ved starten av Ladestien. Beliggenheten er sentral med alle hverdagsfunksjoner i umiddelbar nærhet. I tillegg grenser prosjektet til store friarealer like utenfor døren. Husene vender mot ettermiddagssolen og har utsikt over fjorden.

Rekkehusene tegnet av Skibnes Arkitekter er innholdsrike med 3 soverom, 2 stuer, 2 toalett og 3 uteplasser fordelt på 3 etasjer. Et stort oppholdsrom med kjøkken, stue og spisestue på bakkeplan som forlenges med direkte utgang til en vestvendt markterrasse. Dette legger til rette for uteliv for store og små. Boligen har også en egen loftstue med utgang til takterrasse. Denne vender også mot vest og en fantastisk utsikt mot fjorden. Her kan du nyte en skjermet og solrik utetilværelse fra tidlig vår til sen høst.

Hver bolig har p-plass i parkeringskjeller. Det er også god plass til lagring i egen privat sportsbod rett ved inngangen. Ønsker du en ekstra bod er det mulighet for å kjøpe en stor bod i parkeringskjelleren.
Husene utføres i flotte og bestandige materialer som krever lite vedlikehold.

 

Dokumenter

Prospekt Vedlegg     Prisliste

Bilder 7 hus i rekke