Bryggeleilighetene i Havseilervegen

33 bryggeleiligheter på egen øy med panorama over Strindfjorden.

Bryggeleilighetene i Havseilervegen har fått en helt spesiell beliggenhet på Grilstad Marina. Her bor du helt ytterst på øya mot Strindfjorden, med marinaen som nabo og en fantastisk utsikt over Fosenalpene. Boligene er utformet for å ta opp i seg de unike kvalitetene ved stedet, med maksimal åpenhet mot fjorden og de grønne tunene mot syd. Opplevelsen av vær, vind og lyset over Strindfjorden er en av de mange bokvalitetene i Bryggeleilighetene.

Leilighetene i første salgstrinn er utsolgt. Andre byggetrinn er ute for salg nå. Innflytting høsten 2017.

Meld interesse SE TILVALGSBROSJYRE

Ytterst mot fjorden. På øya på Grilstad Marina.

hav.jpg Bryggeleilighetene ligger ute på øya, helt inn mot marinaen og gangstien mot nord.
kanalbryggeleil.jpg Her er det etablert naturlige tun som gir godt skjermede uteområder.
interior leilighet.jpg Det store, gjennomgående oppholdsrommet med gjennomlys åpner boligene mot naturen og omgivelsene.
hav_fugl.jpg I Havseilervegen er det beliggenheten og omgivelsene som umiddelbart fanger oppmerksomheten din.

Tegnet av prisbelønte arkitekter

”Havseilervegen kan ikke sammenlignes med noe annet enn seg selv. Dette er et nytt sted som må tenkes og skapes helt fra grunnen av.” 

Kristine Strøm-Gundersen, Lund Hagem Arkitekter

Lund Hagem Arkitekter vant oppdraget med å utvikle bomiljøet og boligene i Havseilervegen. Den unike tomta har lagt premissene for utviklingen av både stedet og boligene som bare kunne ligget akkurat her.

”Vi så med en gang hvor spesiell Havseilervegen kunne bli. Dette er et helt nytt sted, som må tenkes og skapes helt fra grunnen av. Derfor begynte vi med stedet og skapte tomten og rammene for boligene først. Deretter kom boligene som en naturlig konsekvens av de helt spesielle kvalitetene stedet  tilbyr.”

Prisbelønte Lund Hagem Arkitekter har gjort seg bemerket gjennom sin store allsidighet og med prosjekter som spenner fra landsted til kulturhus. Kontoret legger stor vekt på å følge prosjektet tett gjennom alle faser fra planlegging til ferdig bygget. En tverrfaglig tilnærming allerede i idéfasen har tatt Lund Hagem Arkitekter til topps i en rekke arkitektkonkurranser. Dette var også avgjørende for at de fikk oppdraget i Havseilervegen. 

”Havseilervegen må forklares fra bakken. Mange har sett det karakteristiske flyfotoet fra Grilstad Marina, men i Havseilervegen må du ned på bakkeplan for å forstå hvor spesielt det vil bli med boliger som spiller nærmest sømløst sammen med naturen og de flotte omgivelsene.”

Kristine Strøm-Gundersen, Lund Hagem Arkitekter

 

Velg leilighet i Havseilervegen

Klikk på ønsket hus for å få opp leilighetene