Ferdigstilte prosjekter

Vi er halvveis i utbyggingen av Grilstad Marina. Mange av prosjektene og store deler av uteområdene er ferdigstilte.

Planene for Grilstad Marina omfatter hele seks ulike prosjekter på bolig. Vårt aller første prosjekt, Vannspeilet, ble innflyttet i 2013.

Kanalen er vårt andre boligprosjekt. Kanalen består av til sammen sek hus beliggende helt nede på bryggekanten.

Fjordhagen ble lagt ut for salg i oktober 2014. Flott beliggenhet og gode løsninger, koblet med en lun og fin hage gir svært gode muligheter for å trives! Her er siste byggetrinn ute for salg.

Kanalhusene i Havseilervegen

16 kanalhus på Øya

Kanalhusene i Havseilervegen er et resultat av de unike kvalitetene ved stedet. Utgangspunktet var den fantastiske beliggenheten, på en øy, i fjorden. Derfor har Kanalhusene fått en maksimal eksponering 
mot vannet, med direkte adkomst til brygga. Den naturlige tilknytningen til vannet og sjønære aktiviteter preger det maritime boligmiljøet i Havseilervegen. Opplevelsen av vær, vind og lyset over Strindfjorden er en av de mange bokvalitetene i Kanalhusene.

Alle Kanalhusene er solgte. Innflytting er i løpet av 2017.

Havseilervegen møter fjorden

12 eneboliger med egen øy og egen fjord.

Eneboligene i Havseilervegen er en naturlig konsekvens av stedet. Her bor du ikke ved fjorden. Du bor på en øy i fjorden. Boligene har en maksimal eksponering mot sjøen med direkte adkomst til brygga og den umiddelbare kontakten med vannet.

Det store åpne oppholdsrommet er gjennomgående fra fjorden til fruktlunden. Dette er en del av boligenes signatur. Her møtes hagerommet og bryggerommet og gir deg en enestående opplevelse av været, vinden og lyset over Strindfjorden.

Eneboligene ferdigstilles i 2017.

Bryggeleilighetene i Havseilervegen

33 bryggeleiligheter på egen øy med panorama over Strindfjorden.

Bryggeleilighetene i Havseilervegen har fått en helt spesiell beliggenhet på Grilstad Marina. Her bor du helt ytterst på øya mot Strindfjorden, med marinaen som nabo og en fantastisk utsikt over Fosenalpene. Boligene er utformet for å ta opp i seg de unike kvalitetene ved stedet, med maksimal åpenhet mot fjorden og de grønne tunene mot syd. Opplevelsen av vær, vind og lyset over Strindfjorden er en av de mange bokvalitetene i Bryggeleilighetene. 

Innflytting høsten 2017.

Kanalen

Solfangeren på Grilstad Marina

Mest mulig sol, lengst mulig. Det har vært arkitektens visjon for Kanalen. Alt er lagt til rette for at du virkelig skal kunne nyte solen, utsikten og det unike lyset over Strindfjorden. Totalt 6 leilighetsbygg med 176 leiligheter som har flott beliggenhet langs kanalen. En ”solfanger” som får tak i sola fra sør og utsikten ut over fjorden mot nord. Siste byggetrinn ble ferdigstilt sommeren 2015.

Spennende fasadeløsninger

Den taggede fasaden er en del av Kanalens signatur. En løsning som  gir godt avskjermede uterom på de romslige balkongene. Hver leilighet har egen balkong, noen av leilighetene har balkong på begge sider.

Gode rom med lyset rett inn i stua

Store vindusflater med full takhøyde gir gode lysforhold. I tillegg gir de karakteristiske hjørnevinduene ekstra romfølelse. Her har både ute- og innerom full prioritet. Gode planløsninger og lett møblerbare rom er noe av det som kjennetegner Kanalen.

Vannspeilet

En grunn kanal med vannspeil.

Vannspeilet var første byggetrinn for bolig på Grilstad Marina. Her flyttet de første beboerne inn i juni 2013. Vannspeilet består i dag av 142 leiligheter fra 39 – 188 kvm.

Prosjektet har fått navnet sitt fra det unike miljøelementet i de fine uteområdene – en grunn kanal med vannspeil som smyger seg gjennom boligområdet. Dette skaper en egen kvalitet i uteområdene som bidrar til å understreke nærheten til fjorden.

Flotte uteområder

Landsbygatene mellom byggene gir en fin åpenhet mot fjorden og slipper kveldssola til i boligområdet. Ladestien forlenges forbi Vannspeilet og gir de store flotte uteområdene en ekstra kvalitet.