Havseilervegen møter fjorden

16 kanalhus, 33 bryggeleiligheter og 12 eneboliger på øya på Grilstad Marina. Ferdigstilt i 2017.

Kanalhusene i Havseilervegen

16 kanalhus på øya.

Kanalhusene i Havseilervegen er et resultat av de unike kvalitetene ved stedet. Utgangspunktet var den fantastiske beliggenheten, på en øy, i fjorden. Derfor har Kanalhusene fått en maksimal eksponering 
mot vannet, med direkte adkomst til brygga. Den naturlige tilknytningen til vannet og sjønære aktiviteter preger det maritime boligmiljøet i Havseilervegen. Opplevelsen av vær, vind og lyset over Strindfjorden er en av de mange bokvalitetene i Kanalhusene.

Les mer om kanalhusene

Bryggeleilighetene i Havseilervegen

33 bryggeleiligheter på øya med panorama over Strindfjorden.

Bryggeleilighetene i Havseilervegen har fått en helt spesiell beliggenhet på Grilstad Marina. Her bor du helt ytterst på øya mot Trondheimsfjorden, med marinaen som nabo og en fantastisk utsikt over Fosenalpene. Boligene er utformet for å ta opp i seg de unike kvalitetene ved stedet, med maksimal åpenhet mot fjorden og de grønne tunene mot syd. Opplevelsen av vær, vind og lyset over Strindfjorden er en av de mange bokvalitetene i Bryggeleilighetene.

Les mer om bryggeleilighetene

Eneboligene

12 eneboliger med egen øy og egen fjord.

Eneboligene i Havseilervegen er en naturlig konsekvens av stedet. Her bor du ikke ved fjorden. Du bor på en øy i fjorden. Boligene har en maksimal eksponering mot sjøen med direkte adkomst til brygga og den umiddelbare kontakten med vannet.

Det store åpne oppholdsrommet er gjennomgående fra fjorden til fruktlunden. Dette er en del av boligenes signatur. Her møtes hagerommet og bryggerommet og gir deg en enestående opplevelse av været, vinden og lyset over Strindfjorden.

Les mer om eneboligene