Aller siste sjanse i Fjordhagen

Fjordhagen

Siste hus er ute for salg

I Fjordhagen får du mye av alt: Den store lune hagen, kveldssol og morgensol, grønne uteområder og blått hav nede ved bryggekanten. Boliger som på alle måter gir uvanlig mye bolig og bomiljø for pengene. Og nå er det faktisk siste sjanse. Siste hus er ute for salg. Leiligheter fra kr 2.700.000,- (+ omk.).

MELD INTERESSE

Er en 3-roms eller 4-roms noe for deg?

En 3-romsleilighet får du fra kr 3.300.000,- (+ omk.) Noen av leilighetene er innflytningsklare til høsten – og noen er til og med klare nå. Hus E og F er innflyttingsklare neste sommer.

3-roms       4-roms

Vil du komme og se?

Vi har flere visningsleiligheter i Fjordhagen. Ta kontakt med megler for å avtale et tidspunkt som passer for deg: Tonje Borthen, 416 05 422 / tonje.borthen@em1mn.no eller Jørgen Rostad 928 06 483 / jorgen.rostad@em1.no

 

Dokumenter og leilighetsvelger

Morgensol og kveldssol – det er sjelden luksus

De aller fleste leilighetene i Fjordhagen har faktisk to balkonger, en på hver side av huset. Det betyr at du kan nyte morgensol og frokost på den ene siden, og ta et glass vin på kvelden og se solen senke seg på den andre siden. Gjennomlyset i de fleste leilighetene gir også en unik åpenhet i hver enkelt bolig, og gode lysforhold innendørs.

Velg leilighet i Fjordhagen

Klikk på ønsket hus for å få opp leilighetene