Stor pågang på Kanalen!

Publisert: 27.09.2012
Drøye to uker etter salgsstart er hele 20 leiligheter på Kanalen solgt! Pågangen har vært stor, men det finnes fortsatt gode, ledige leiligheter.  På Kanalen er det lagt vekt på å lage unike leiligheter med forskjellige fortrinn tilpasset ulike ønsker. Her kan du velge hva som er viktigst for deg. I alt fra størrelse på leiligheten, til antall rom og ikke minst forholdet mellom privat areal innendørs og størrelsen på, og antallet balkonger utendørs.  

Med hele 15 leilighetstyper å velge i, skulle det være gode muligheter for å finne noe som passer akkurat deg!

For å se detaljer over området og de ulike leilighetene last ned fullt prospekt, eller se vår leilighetsvelger for å få detaljer og prising på de ledige leilighetene.

Last ned fullt prospekt

Leilighetsvelger