Grilstad Marina flytter hjem

Publisert: 19.12.2012

 

Nå er vi endelig på plass på Grilstad Marina. Etter en fin tid i Søndre gate, har vi flyttet inn der vi hører hjemme – i nye flotte lokaler i Strindfjordvegen 1.

Her deler vi adresse med leietakere som Interwell, Q-Free og Resman. Devinco og Aibel flytter inn i januar. Fra vårt nye kontor har vi panoramautsikt til utviklingen i området. Vi kan allerede ane den 50 meter brede alléen som strekker seg nedover fra Ranheimsvegen og ut i Strindfjorden og Marinaen.

Med orkesterplass til et av Trondheims største utbyggingsprosjekt noensinne, har vi fått den rammen rundt vårt salgskontor som vi ønsket oss. Vi har åpent salgskontor hver tirsdag fra 14-16, med eiendomsmegler til stede. Men kommer du innom på andre tidspunkt, skal vi ta godt imot deg da også, og en kopp kaffe og en husprat er vi alltid beredt til å gi deg!