Om drøye 100 arbeidsdager flytter de første beboerne inn i Byen på vannet!

Publisert: 17.01.2013

Alt går etter planen på Vannspeilet, og de første husene er allerede så godt som ferdige. Om drøye 100 arbeidsdager er det en aldri så liten milepæl i Grilstad Marinas historie: Da flytter de aller første beboerne inn! 


På dagtid er det jo allerede fullt liv her på Grilstad Marina, hvor Aibel, Devinco, Q-free , Interwell og vi selv har både kontorer, verksted og laboratorium i full drift. Men det blir definitivt noe nytt når bortimot 300 personer flytter inn og skal være her hele døgnet. Vi er litt usikre på hvem som gleder seg mest – dem eller vi. Spennende blir det garantert! 

Det er fortsatt noen få leiligheter ledige på Vannspeilet for de som ikke har bestemt seg enda, og vi er godt i gang med Kanalen som er det neste boligprosjektet på Grilstad Marina.

Velkommen til alle nye beboere – og spesielt nå til de første på Grilstad Marina!