Vitusapotek til Grilstad Marina

Publisert: 31.01.2013

Vitusapotek er en landsdekkende apotekkjede med 191 apotek og 1500 medarbeidere. Nå kommer de til Grilstadporten på Grilstad Marina som åpner i august! Kjedens målsetning er å formidle sin kunnskap til deg som kunde på en god måte, slik at du får full nytte av produktene du får hos Vitus. Selskapets oppgave er å dele av sin kunnskap og bevise at kundeløftet - en friskere hverdag - ikke bare er fine ord, men et reelt løfte til deg som er kunde hos Vitusapotek. 

 

Vitusapotek sier selv at grunnen til at de etablerer seg på Grilstad Marina er at de ser at dette er et spennende område som er i kraftig utvikling og vekst – og som enda ikke har et apotek! I tillegg var det å komme i samme bygg som de andre virksomhetene i Grilstadporten viktig for beslutningen om etablering. Vi Grilstad Marina er strålende fornøyd med at de valgte å etablere seg akkurat hos oss.

 

Vi ønsker Vitusapotek velkommen til Grilstad Marina, og håper dette medfører en friskere hverdag for alle brukere av apoteket.