Nå er spaden satt i jorda på Parken

Publisert: 28.06.2013

Nå er byggingen av Parken i gang! Det fleksible kombinasjonsbygget ligger midt i hjertet av Grilstad Marina, og er planlagt over fire plan. Lokalene tilrettelegges for kontor, laboratorium, lett produksjon og lager. Her er det i likhet med Strindfjordvegen 1 lagt vekt på fleksibilitet og tilpasningsmuligheter. Arealene tilpasses kundens ønsker og behov til både funksjon og estetisk utforming.

Fasader og inngangsparti ved hoved-adkomst og parkdrag fått høy prioritet. Det er meget god parkeringsdekning med stor garasjekjeller. Bygget får kantine, felles møteroms-avdeling, innendørs sykkelparkering og garderobefasiliteter. Les mer om Parken her, eller kontakt
Tor-Kristian Gilstad
Utleieansvarlig næringsbygg
tkg@grilstadmarina.no
Mobil: 928 88 669