Byggingen av Kanalen er godt i gang

Publisert: 19.09.2013

Leilighetene i Kanalen på Grilstad Marina begynner virkelig å ta form. De tre første husene er som kjent allerede lagt ut for salg – men det er fremdeles noen leiligheter igjen her. Nå som byggingen har kommet godt i gang av det som også blir omtalt som ”solfangeren” på Grilstad Marina ser man virkelig opphavet til navnet, og visjonen til arkitektene. De ville ha tak i sola fra sør og utsikten ut over fjorden mot nord – og det har de virkelig fått til! 

Den taggede fasaden er en del av Kanalens signatur. Dette er en løsning som gir godt avskjermede uterom på de romslige balkongene. Hver leilighet har egen balkong, og noen av leilighetene har balkong på flere sider. Les mer om Kanalen her, og se hvilke leiligheter som fremdeles er ledige her.