En ny årstid for de første beboerne på Vannspeilet

Publisert: 23.09.2013

Nå har de første beboerne på Vannspeilet fått med seg den første våren og en fantastisk sommer i byen på vannet. De åpne utearealene mellom husene er flott opparbeidet med alt fra klatrestativer, husker og buldreboxer for de minste, til grøntarealer med sitteplasser for oss andre… Landsbygatene mellom husene er vakre passasjer og beboerne har virkelig gjort sitt for å gjøre det ekstra hyggelig på Vannspeilet. 

Rusler du ute her om kveldene ser du vakre blomster og lyslykter utenfor leilighetene, og det er en nydelig, nesten sydlandsk atmosfære. Det er kun noen få leiligheter igjen til salgs på Vannspeilet, men heldigvis er det fremdeles noen flere igjen på Kanalen, der byggingen allerede er godt i gang. 

Det anbefales alle å ta seg en tur for å se hvordan byen på vannet virkelig har begynt å ta form! Velkommen.