Blest om eksklusive eneboliger i Havseilerveien

Publisert: 07.10.2013

I mandagens Adresseavis kunne du se de første bildene av de eksklusive eneboligene i Havseilervegen. "Utformingen er spektakulær", stod det å lese. Boligene er tegnet av Lund Hagem Arkitektkontor i Oslo. Lund Hagem Arkitekter ble valgt foran Skibnes Arkitektkontor og Arcasa Arkiktekter i en konkurranse på meget høyt nivå. Nyskapende, funksjonelt og spektakulært er stikkord for Havseilervegen. 

Boligene får egne private brygger og båtplasser. Stue og kjøkken ligger i en gjennomsiktig førsteetasje med glass både mot sjøen og gårdsrommet, som blir godt skjermet for vær og vind. De 12 boligene skal stå ferdige 2015/2016 og blir fra 180 til 250 kvadratmeter store. I sokkelen blir det parkeringsplass for minst to biler.

Adresseavisens artikkel er vinklet mot at eneboligene i Havseilervegen har høy prisklasse og artikkelen setter også spørsmålstegn ved om Grilstad Marina blir et samlingspunkt for "de rike". Grilstad Marina er "Byen på vannet" og som alle andre byer speiler også "vår" by et mangfold av innbyggere. Eneboligene i Havseilervegen blir eksklusive og får en relativt høy prisklasse. Disse utgjør 12 boliger av i alt ca 800 enheter som fordeles på ulike typer leiligheter, rekkehus og eneboliger. Grilstad Marina skal speile byens mangfold både med tanke på boliger og mennesker. Målet er å åpne et flott område av Trondheim for hele byens befolkning - uavhengig om du bor der eller ikke.