Desember på Grilstadporten

Publisert: 11.12.2013

Det er desember. Årets travleste, mørkeste og hyggeligste måned. Vi Guider deg gjennom desember på Grilstadporten. Tips til både julegaver og egenpleie følger.

 

Nille

Julegavemekka

Nille må vel være et skikkelig mekka for deg som skal kjøpe mange julegaver og har liten tid? På Nille finnes alt mulig til mamma, pappa, søster, svigermor, tante, onkel. Det finnes julegaver du ikke ante at fantes, og i alle fall ikke noe du kommer på av deg selv. Gjør deg selv en tjeneste og besøk Nille før jul. Vi garanterer at du finner noe fint, morsomt, godt, rart eller noe helt utenom det vanlige som du kan gi bort. Til deg selv eller til Pappa. 

Lavendel blomster og interiør

Vi må jo ha blomster til jul!

Svibler, amaryllis og julestjerner er blomster for julen. Det er vel ingenting som dufter mer jul enn svibler i alle mulige farger. De kan stå alene, eller plantes sammen som en lekker dekorasjon i en krukke eller tønne. Julestjernen er en gammel og nydelig klassiker som også kommer i flere farger. Den er flott både i hvit og rosa, og gjør seg fint i tospann i vinduet eller på bordet. Den slanke og høyreiste amaryllisen står godt i et høyt vindu, eller sett den som en dekorasjon i et hjørne. Hos Lavendel blomster og interiør får du selvsagt alle klassikerne. Gjerne krydret med litt blomsterdekoratørmagi på toppen. Eller hva med å prøve noen helt nye juleblomster i år? Stikk innom da vel. Og snus litt på juleblomstene!

Vitus apotek

En friskere hverdag i desember!

På Vitus lover de en friskere hverdag, og mange av oss trenger nettopp det i desember. Det er mye som skal ordnes før jul for de aller fleste. Og vi vil jo holde oss friske og sørge for at energien holder til julekosen også. Stikk innom for gode råd og produkter, og husk at du kan kjøpe julegaver på Vitus også. Gode kremer og sjampoer for eksempel. Det blir vi glade for å få til jul! 

Impulse treningsenter

Du har vel tid til å trene litt i desember også?

Sett inn støtet før jul så kan du kose deg litt ekstra med pepperkaker og pinnekjøtt. Kanskje du trenger litt ekstra motivasjon til å sette i gang med trening over nyttår? Dørstokkmila blir mye kortere når du kan slenge bagen over skuldra og traske bort på Impulse for en kjapp treningsøkt. Styrke eller kondisjon? Ja takk begge deler! Energigivende og deilig nå i mørke desember. 

H2

Fin til julebordet.

Det er julebordstid og for mange av oss betyr det en ekstra tur til frisøren. Hos H2 i Grilstadporten står de ansatte klare til å fikse deg julefin. De hjelper deg med både hår, hud og make-up før den store festen. Hvorfor ikke kombinere hårklippen med en deilig hudbehandling eller en fin festmakeup. Senk skuldrene og bare nyt en liten times tid til deg selv. På vei ut døra kan du plukke med deg noen fine julegaver. Gode hår- og hudprodukter får vi jo aldri nok av. Skjem bort deg selv eller noen du er glad i.