Privat brygge med båtplass - like utenfor stuedøra

Publisert: 06.12.2013

Det er lov å drømme på Grilstad Marina. Hvis du drømmer om enebolig med brygge, båtplass, sjøutsikt og masse lys og luft, kan drømmen til og med bli virkelighet i løpet av et par års tid. Vi snakker selvsagt om de 12 eneboligene i Havseilervegen. "Utformingen er spektakulær", skrev Adresseavisen da byggeplanene ble kjent tidligere i år. Lund Hagem Arkitektkontor i Oslo har laget noen nyskapende og funksjonelle eneboliger. Boligene blir romslige med areal fra 180 til 250 kvadratmeter. 

Til tross for beliggenheten, bokstavelig talt i fjorden, blir både husene og utearealene godt skjermet for vær og vind. Boligene er planlagt å stå ferdige i 2015/2016. Vi forventer å komme i gang med salget i løpet av 2014. Så fortsett å drømme, men sørg for å være ferdigdrømt når boligene kommer på markedet. Dette er svært sjeldne boliger, både i standard, arkitektur og beliggenhet, som vi allerede nå har merket mye interesse rundt.