"The power of the image" - Canon Business Center har flyttet inn.

Publisert: 06.12.2013

Styrke til å kommunisere raskt, enkelt, og til å formidle nyansene. Til å vise de sterkeste følelsene og til å forenkle de mest komplekse oppgavene. Det er det Canon kan gjøre med sine produkter og løsninger. Canon er en av verdens ledende leverandører av digitale produkter for billedbehandling, og tilbyr salg, service og tjenester til bedriftsmarkedet, både innen privat og offentlig sektor. Nå har de flyttet inn i Strindfjordveien 1, og har også fått på plass et velutstyrt demorom hvor du kan ta en nærmere kikk på Canons produkter og løsninger. Fra de nye lekre kontorene på Grilstad Marina fortsetter Canon å begeistre kundene med sine gode ideer og sin innovasjonskraft. Og selvsagt har de en firmafilosofi: Kyosei, som er japansk og betyr ” å leve og arbeide sammen for et felles gode”. Det passer perfekt på Grilstad Marina synes vi. 

Velkommen til Canon Business Center!