Vi ønsker Visma velkommen til nabolaget

Publisert: 03.12.2013

Visma har nå undertegnet leiekontrakten i ”Parken” og er offisielt en av de nye naboene. Vi gleder oss til flyttebilen kommer i september 2014. Da pakkes det ut drøye 200 arbeidsplasser. Visma flytter fra Sluppen til Parken der de har leid ca 4.000 kvadratmeter nye, lyse og flotte lokaler. Hele bygget vil ha 12.000 kvadratmeter over 4 plan. Det er en spennende nabo som flytter inn. Visma er Nordens ledende leverandør av programvare og tjenester for økonomi og administrasjon. Konsernet har 5.000 ansatte og omsetter for nesten 6 mrd kroner per år. Visma kommer i godt selskap. Det er allerede flere teknologi- og kunnskapsdrevne bedrifter som har flyttet inn, eller er på vei inn, i nabolaget. Dette skaper ikke bare liv og røre men er viktige brikker for å skape ”byen på vannet”.