Nyinnredet visningsleilighet på Grilstad Marina!

Publisert: 25.03.2014

Nå har vi i samarbeid med Susanne Jenssen, Hjørdis Evensen og Tips innredet en helt ny visningsleilighet i E-huset på Vannspeilet. 


 

I visningsleiligheten får du se hvordan utsikten og nærheten til fjorden ser ut fra innsiden, og samtidig kjenne litt på hvordan det vil være å bo her.  

Som en liten bonus på besøket kan du få med deg noen interiørtips på veien. Susanne Jenssen og Hjørdis Evensen fra Tips har vært med på å style leiligheten, som har fått et varmt og personlig preg, samtidig som det oser av design og stil. Et stilig rom som er til å leve i. 

 


 

Det meste av interiøret kan du få tak i hos Tips på Sirkus Shopping, og trenger du tips eller hjelp til innredningen har du definitivt kommet rett! Det er uansett verd turen innom denne annerledes design og interiørbutikken. Susanne reiser rundt i verden og finner produkter som aldri er presentert i Norge tidligere, samtidig som du finner kjente merkenavn som Hay, Missoni, Iittala og Stelton. 

 


Dersom du ønsker en tur innom visningsleiligheten bare ta kontakt med oss på telefon 416 05 422


Velkommen!