En fantastisk sommer på Grilstad Marina!

Publisert: 11.08.2014

For ganske nøyaktig ett år siden skrev vi om den fantastiske første sommeren på Grilstad Marina, men årets sommer har utrolig nok vært hakket hvassere. Kanalbrygga har åpnet – uteområdene med hengekøyer og klatrestativ er ferdige, og de første beboerne i Kanalen har flyttet inn.


Nærmere fjorden kommer du virkelig ikke – og både beboerne og besøkende har  fått nyte Grilstad Marina til fulle nå i sommer. Og det kommer mer: De neste årene vil Ladestien forlenges gjennom hele området, det vil bli sandstrand med stupetårn ute på øya, og det vil bli muligheter for servering. Så det er bare å glede seg!I sommer ble det aller siste byggetrinnet i Kanalen lagt ut for salg (hus E og F). Dette er siste sjanse for å sikre seg en av leilighetene i Kanalen, og etter stor pågang nå i sommerferien er totalt 124 av 177 leiligheter i Kanalen allerede solgt. Det er fremdeles mange flotte leiligheter igjen – fra 49m2 - 143 m2.
For å se detaljer over Kanalen, de ulike leilighetene og prislister, last ned fullt prospekt, eller se vår leilighetsvelger.
Heldigvis er ikke sommeren over enda – Velkommen til Grilstad Marina!