Sensommerfest på Grilstad Marina

Publisert: 25.08.2014

Velkommen til sensommerfesten på Grilstad Marina søndag 31. August! Vi serverer Grillmat og drikke, og alle som ønsker det får muligheten til å prøve seg på Stand Up Paddle (SUP)! Trondheim Kajakk og SUPschool.no stiller ut kajakker, brett og alt av tilbehør. Det er også mulighet for et lynkurs i SUP som arrangeres av SUPschool.no. 

Klokken 15:00 arrangerer vi dessuten en uhøytidelig SUP-konkurranse i Kanalhavna. Alle som vil kan melde seg på denne. Påmelding på stedet. 

Vi har fått nyinnredet visningsleilighet i Kanalen! Denne vil være åpen for alle som ønsker å ta en titt. Etter stor pågang i sommer er nå 125 av 177 leiligheter i Kanalen solgt, men det er fremdeles mange flotte leiligheter igjen - fra 49m2 - 143 m2. For å se detaljer over Kanalen og de ulike leilighetene last ned fullt prospekt, eller se vår leilighetsvelger for å få detaljer og priser på de ledige leilighetene. 

Heldigvis er ikke sommeren over på Grilstad Marina enda – Velkommen til Sensommerfest!