Byggingen av Fjordhagen er nå i gang

Publisert: 06.03.2015

Først kom Vannspeilet. Så kom Kanalen. Midt mellom disse har du Fjordhagen.

Fjordhagen, Grilstad Marina

Det nye prosjektet på Grilstad Marina med utsikt over fjorden og en egen lun hage. 46 leiligheter med fjorden på den ene siden og en lun hage på den andre.

Fjordhagen, Grilstad Marina

Byggingen av Fjordhagen er nå i gang, og det er kun noen få toppleiligheter igjen i første salgstrinn i dette attraktive prosjektet. Vi har her valgt å trekke frem en stor fireromsleilighet på 125 rause m2. Leiligheten har et stort oppholdsrom med gjennomlys, der både kjøkken og stue gir gode møbleringsmuligheter. Store balkonger mot fjorden og hagen er en viktig del av signaturen til Fjordhagen, og leiligheten har to balkonger på på hhv. 14,2 m2  og 23,5 m2. Her kan så vel frokost som kveldsmat nytes ute på myke, varme sommerkvelder.

Fjordhagen, Grilstad Marina

Leiligheten har 3 romslige soverom, 2 bad - hvorav det ene tilhører Master bedroom - og godt med bodplass. Kort sagt - alt du trenger for å leve et godt liv ved fjorden!

Ønsker du mer informasjon om leilighet G47-401 eller andre leiligheter i Fjordhagen, ta kontakt med Tonje Borthen på tlf.: 416 05 422 eller se vår leilighetsvelger.