Få hjørneleiligheter igjen i Fjordhagen

Publisert: 13.03.2015

Fjordhagen har virkelig det beste fra begge verdener: Fri utsikt over fjorden og en egen lun hage.

Byggingen av de første to husene i Fjordhagen er allerede i gang. Her kommer 46 leiligheter med flotte balkonger og store, lyse rom.

Det er kun noen få hjørneleiligheter igjen i første salgstrinn i dette attraktive prosjektet. Vi har her valgt å trekke frem en romslig tre-romsleilighet på 71 m2. Leiligheten ligger i toppetasjen med en fantastisk utsikt fra begge balkongene! Leiligheten har et stort oppholdsrom med utgang til balkong og utsikt over fjorden. Det største soverommet har også egen balkong med utsikt og morgensol - her kan man nyte frokosten rett utenfor soveromsvinduet!

Ønsker du mer informasjon om leilighet S12-403 eller andre leiligheter i Fjordhagen, ta kontakt med Tonje Borthen på tlf.: 416 05 422, Marius Solli på tlf.: 938 52 492 eller få full oversikt over alle ledige leiligheter i leilighetsvelgeren. Hold deg oppdatert med å sette deg på vår interessentliste under – da er du den første til å vite om alt nytt som skjer!