Fjord + hage = Fjordhagen

Publisert: 20.03.2015

Her kommer 46 leiligheter med flotte balkonger og store, lyse rom.

Nå er det vår på Grilstad Marina, og byggingen av de første to husene i Fjordhagen er allerede i gang. Her kommer 46 leiligheter med flotte balkonger og store, lyse rom.

Salget er godt i gang, men du har fortsatt mulighet til sikre deg denne helt unike leiligheten i første salgstrinn på Fjordhagen. Her har du faktisk alt. Du har 92 romslige kvadratmeter og en planløsning som gir deg enda mere bolig for pengene. Det er direkte adkomst fra soverommene til den største balkongen med utsikt mot hagen. På den andre siden har du egen balkong med fjordutsikt og kveldssol inn stua. Akkurat denne kombinasjonen har helt spesielle kvaliteter, og det finnes ikke mange slike muligheter igjen!

Ønsker du mer informasjon om leilighet G47-201 eller andre leiligheter i Fjordhagen, ta kontakt med Tonje Borthen på tlf.: 416 05 422, Marius Solli på tlf.: 938 52 492 eller se vår leilighetsvelger.