06 - S1 Havseilervegen og S2 Fjordhagen

40 nye leiligheter i Fjordhagen

2. salgstrinn har 40 leiligheter fra 50 til 139 kvm. Leilighetene er fordelt på 2 hus.

Fjordhagen ligger i hjertet av Grilstad Marina, innrammet av den lune hagen og det maritime miljøet langs fjorden. De fleste leilighetene har to balkonger - en på hver side av leiligheten. Da får du direkte tilgang til de åpne fellesområdene mot Grilstad Marina på den ene siden, og den lune hagen på den andre siden.

I Fjordhagen  trenger du ikke å velge mellom fjord eller hage. Her har du alt – rett utenfor døren.

Nå går Grilstad Marina på vannet

Det er allerede stor interesse for boligene i Havseilervegen. Denne mulighetene kommer ikke igjen, og 11. juni er det salgsstart på Kanalhusene og Bryggeleilighetene i Havseilervegen ute på Øya.

I første salgstrinn er det 7 kanalhus og 19 bryggeleiligheter som kommer for salg. De sydvendte Kanalhusene har utsikt over kanalen og de fleste har egen, privat brygge. Bryggeleilighetene har balkonger mot sør og nord, med en fantastisk utsikt over Fosenalpene.
 
Boligene i Havseilervegen ligger i utkanten av piren med front mot kanalen og fjorden. På den andre siden har du godt skjermede tun og grønne områder i tilknytning boligene. Mellom tunene er det turdrag som forbinder Havseilervegen med Ladestien, bryggerekka og friområdene.