Høststemning på Grilstad Marina

Publisert: 03.11.2015

Vi har tatt med oss fotograf Geir Mogen og tatt noen bilder som viser Grilstad Marina utenfor høysesongen. Og hvem sier at bading kun er forbeholdt sommermånedene? Michael lot seg i hvert fall ikke skremme av høstlufta, og tok seg et sporty bad i Kanalen!

Da har vi kommet halvveis i utbyggingen her på Grilstad Marina - og det vises! I sommer var det yrende liv her, og stadig flere har fått øynene opp for forlengelsen av Ladestien, volleyballbanen og bademulighetene.

Men det er ikke bare om sommeren Grilstad Marina skinner. Vi oppfordrer alle til å se høstlyset over Strindfjorden fra Øya og marinaen. Ta med et pledd og en termos - og få deg en urban høsttur!

Bryggelivet er på ingen måte kun forbeholdt sommeren. Lufta og fjordopplevelsen er på mange måter sterkere når det blir litt kjøligere i lufta. - Og er du heldig får du kanskje brygga helt for deg selv en liten stund.

 

Velkommen til Grilstad Marina. Man trenger jo ikke dra til fjells for å få med seg høstlufta.