Båtnytt: MarineTeam til Grilstad Marina

Publisert: 03.08.2016

Båtinteressen er stor på Grilstad Marina (så klart!), og vi kan med stor glede meddele at MarineTeam flytter inn på Grilstad Marina til våren.

Du kan allerede nå se båter de har utstilt i småbåthavna vår og kanskje la deg inspirere litt? Vi har tatt en prat med Roger Løkvik fra MarineTeam, som selger båter som varmt hvetebrød om dagen:

- Vi kan herved avlive myten om at Trondheimsfjorden ikke er egnet for båtbruk! Grilstad Marina har bidratt til en kraftig vekst i interessen for båt i Trondheimsfjorden. Vi fikk et rekordår i fjor og opplever ytterligere vekst i år. Til nå har vi levert over 40 nybåter til Grilstad Marina, og flere blir det. Det er spesielt gledelig at det er mange førstegangskjøpere som nå vil nyte båtlivet. Vi selger båter i alle størrelser og prisklasser, men bestselgerne er Merry Fisher-modellene fra Jeanneau og de åpne modellene fra Nordkapp. Grilstad Marina har blitt et fantastisk anlegg for båtliv, med drivstoffbrygge for både diesel og bensin og med egen gjestebrygge.

Vi har sikret oss fire båtplasser på Grilstad Marina, og prøver til enhver tid å vise fram et aktuelt utvalg av det vi tilbyr. Akkurat nå kan vi faktisk by på Norgespremiere for en helt ny aluminiumsbåt på 36 fot fra XO. Dette er en eksklusiv kjøremaskin med to motorer på til sammen 740 hk. og koster 4 mill. Det koster selvsagt litt, men er verdt hver krone. Synes du det blir litt drøyt, så kan du se på de litt mindre modellene fra XO på 27 eller 24 fot, de får også fram smilet hos båtkjennere, sier en fornøyd Roger Løkvik fra MarineTeam.

Båtutstilling 16. – 18. august

MarineTeam har båtutstilling på den nye gjestebryggen på Grilstad Marina 16. – 18. august kl. 14 – 20 i forbindelse med fiskerimessen. Velkommen innom, og velkommen til MarineTeam! 

Vil du vite mer om båter?
Ta kontakt med Roger Løkvik på tlf. 926 09 652.