Folk & Fe går Land & Strand

Publisert: 21.10.2016

Folk & Fe tar med seg litt av Bakklandet til Grilstad Marina. Rundt påsketider neste år åpner de restauranten Land & Strand. Restauranten vil ligge helt nede ved Strindfjorden like ved gjestehavna her på Grilstad Marina. Så til våren kan du nyte god mat i solnedgangen og livet ved fjorden.

Sesongbasert meny – det beste til enhver tid

Land & Strand vil kombinere det folkelige med det nyskapende, og vil være stedet for en helaften, en lett lunsj, litt snacks eller rett og slett en kopp kaffe. Menyen vil være sesongbasert med få, gode retter. Råvarene vil selvfølgelig ha en sterk tilknytning til havet, men vi finner også gode råvarer på land og på fjellet – så det blir en god miks, noe for enhver smak.


Foto: Ole Ekker

Sosiale matopplevelser

Middagsrettene kommer Land & Strand til å servere midt på bordet, for å deles, for de har stor tro på å dele opplevelser over nettopp et måltid. Her vil du finne alt fra en fastsatt 7-retter til snacks-retter. På lunsjmenyen vil du finne smørbrød, noen varmretter, omelett, suppe, enklere snacks-retter og kaker.

Nabobord, søndagsmiddag og piknikbokser

I restauranten vil det bli et langbord som kan brukes som et uformelt møtested, altså et nabobord. Søndager blir det søndagsmiddag i storfamiliestil på nabobordet. Så da kan vi på Grilstad Marina bli bedre kjent. Du vil også kunne kjøpe med deg dagens piknikboks og ta med deg på tur. Perfekt både til lands og til vanns!


Illustrasjon: Bennett

Restauranten Land & Strand vil ha over 100 sitteplasser og en fantastisk uteservering. Vi storgleder oss og er utrolig fornøyde med å fått folka bak Folk & Fe med på laget!