Fullriggerøya

Bygging igangsatt!

1. Byggetrinn er igangsatt - her bygger vi Bryggevilla 1 og Bryggeleilighetene som totalt består av 55 leiligheter fra 40 kvm. til 136 kvm. 
Innflytting er estimert til høsten 2021

Bryggevilla 2 er også igangsatt, og vil ferdigstilles i perioden 20.11.2021 - 20.03.2022.

 

Fullriggerøya er Grilstad Marina`s nyeste boligprosjekt, og  ligger til høyre etter du har kjørt over broen mot Marinaen.

På øya skal vi totalt bygge ca 380 nye og moderne boliger. 

Det legges stor vekt på kvalitet i hele prosjektet, alt fra byggenes arkitektur, utomhusarealer og innvendige kvaliteter.

I leilighetene leverer vi bla. vannbåren gulvvarme (fjernvarme) i gulv med 1 stavs eikeparkett som standard.  Moderne grepsløse JKE kjøkken med hvitevarer fra Siemens. Store vindusarealer, romslige balkonger og på Bryggeleilighetene balkongbod for hageputene. 

Byggene bygges i plassstøpt betong, og de første byggene skal kles med Sedertrekledning som både er vær - og aldringsbestandig. 

Prosjektet bygges med parkeringskjeller, hvor alle 3 - og 4 - roms leiligheter har parkeringsplass inkludert i prisen. For 2 -roms leilighetene henvises det til prislisten for hvilke leiligheter det medfølger. I kjelleren får alle en sportsbod i ett separat bodområde, men også en felles vedlikeholdsbod som leveres med sykkelvaskestasjon.