Om oss

Noe du lurer på?

Ta kontakt med Marthe Bremseth Kristoffersen:
mk@grilstadmarina.no / 452 52 360

 

Om utbygger

Grilstad Marinas AS er et selskap eid av Jenssen Holding AS, SpareBank 1 SMN Invest og Koteng Bolig AS. Selskapet vil være en ansvarlig og langsiktig utbygger med det mål å skape en attraktiv og moderne bydel basert på gjennomgående god bygningsteknisk kvalitet og vektlegging av god estetikk.

Vi som jobber her

Stian Nergaard

Stian er en lystig fyr. Ingen oppgave for liten – ingen oppgave for stor. Han er alltid blid. Uansett. Kanskje fordi han er småbarnspappa og sover så godt om natta (lite lygekors)?? Når han ikke sover eller er pappa, har han den siste tiden jobbet med å være byggeleder ganger to på næring, nærmere bestemt både Kongsbergbygget og restaurantbygget ute på marinaen. Etter at han ble ferdig med en master i eiendomsutvikling som han tok ved siden av jobben, har han t.o.m. blitt triatlet!! Vi andre er mektig imponerte!

Prosjektleder Mobil: 982 21 395
Marthe Bremseth Kristoffersen

Det finnes ingen snillere i GM enn Marthe. I tillegg til at hun er veldig snill og veldig blid og veldig hyggelig og kan veldig mye om formaliteter rundt eiendommer, overdragelser, tinglysning, grunnboka, fradeling og slike tema for helt spesielt interesserte, er Marthe administrasjons-og kundeansvarlig i Grilstad Marina. Hun har den lengste tittelen av oss alle uten tvil. Sammen med Kristine utgjør Marthe i tillegg Grilstad Marinas Estetiske Avdeling. Vakkert!

Adm. og kundeansvarlig Mobil: 452 52 360
Trond Jacobsen

Trond’s siste prosjekt i GM har vært Kongsbergbygget. Tidligere har han bygget både Grilstadporten og Vismabygget, så han har mye på samvittigheten! For øvrig er han god på alt som minner om tekniske saker og ting. Når han ikke er på jobb, sykler han med bikkja i bånd, drar på hytta eller frekventerer en håndballhall «nær deg». Trond har ALLTID en god kommentar eller to på lur – uansett tema! Helt konge! Han prøver også ofte på ting han ikke kan, aller helst sammen med Arne og Stian. Det blir mange gode historier av sånt!

Prosjektleder Mobil: 957 01 587
Arne Hogsand

Arne er utenlandsalibiet på GM. Nesten for fremmedarbeider å regne. Han kommer fra «Over there» og gjør det meste «the American Way». Det aller beste Arne kan tenke seg i hele verden, er betong. I alle varianter og til (nesten) alle anledninger! Han er eksepsjonelt opptatt av at alt skal gå som smurt på GM. Som rigg/driftsansvarlig for våre bygg på næringssida er han ekstremt god på å legge alt veldig godt til rette for våre entreprenører! Det vet DE å sette pris på! Og vi andre vet å sette pris på Arne. Vinn-vinn kalles det!

Rigg/driftsansvarlig Mobil: 982 62 614
Frode Reinaas

Frode er nord-trønder som har gjort sør-trønder av seg. Takk og pris for oss andre i GM! Han har en forkjærlighet for store, utfordrende utbyggingsprosjekt beliggende på vannet, og har tidligere bl.a. bygget ut hele Nedre Elvehavn! I Grilstad Marina er han utbyggingsSJÆF. DET er en viktig jobb! Både når han jobber med den viktige jobben sin og ellers, er han innmari vittig. Så Frode er både viktig og vittig. To fluer osv. Det vet vi kollegene å sette stor pris på!

Utbyggingssjef Mobil: 928 04 347
Johan Sandvik

Johan er en ekte Vestlandsfanden og prosjekteringsansvarlig i Grilstad Marina. Han har ansvar for brygging av morgenkaffen på GM og er tidlig på jobb hver dag. Han er også flink til å sjekke at kaffetrakteren er avslått på kvelden. Tar ansvar rett og slett! Johan vet veldig mye om veldig mye. Når det gjelder prosjektering av ulike byggeprosjekt i hvert fall. Det Johan ikke kan prosjektere er faktisk ikke verdt å prosjektere, hva enten det er hus, næringsbygg, skoler, idrettshaller, broer eller veier. Basta!

Prosjekteringsansvarlig Mobil: 908 44 471
Torgeir Wærnes

Torgeir er en Ekstremt Kul Kis med masse krøllete hår. Han spiller fremdeles i ROCKEband, på tross av at det er en del år siden han var teenager. For å si det mildt…. I GM har han ansvar for siste finish på boligsida, hvilket vil si at han er på jobb tidlig og sent for å følge opp entreprenørene våre når leiligheter skal ferdigstilles. Torgeir har også ansvar for at alle boligkundene våre blir fornøyd med leilighetene sine etter at de har flyttet inn. Og det blir de, så den jobben fikser han lett!

Serviceleder Mobil: 906 91 098
Rune Børmark

Rune er en skikkelig mathest. Selv om han ABSOLUTT ikke ser sånn ut! Kan det være fordi han var tidlig kjønnsmoden, allerede har rukket å bli bestefar og at aktiviteter med barnebarna er så fysisk krevende?? Han er rigg- og driftsansvarlig på boligprosjektet Fjordhagen, og GM sin egen «Snikker Andersen». Ymt frempå til Rune om at «noe» skulle ha vært fikset og vips! – så er det i boks. Nesten magisk. Finnes ingen det er lettere å be i GM om noe i hvert fall! Til Marthes store glede ☺

Rigg/driftsansvarlig Mobil: 951 59 986
Frode Odden

Med Frode fikk vi 2 Frod’er på Grilstad Marina. Frode1/Frode2, alternativt FrodeR/FrodeO. Navnet skjemmer ingen! FrodeO er spesialist innen elektronikk og prosessautomasjon, og har et tett og nært forhold til begrep som FEL og NEK og TAPK03! Så heldige vi er som har en sånn en blant oss!! Frode er prosjektleder teknisk på boligprosjektet Fjordhagen. Hans største interesser utenom jobb, er fotball og jakt. Med to døtre i tenårene kan erfaring med bruk av hagle komme godt med! Men han er en vennlig og omtenksom fyr, så det går nok bra…

Prosjektleder Mobil: 928 13 997