Persondata og informasjonskapsler

Innsamling og bruk av persondata

Innsamling, lagring og bruk av personopplysninger utøves kun for å yte de tjenestene som tilbys via grilstadmarina.no. I dette ligger påmelding til informasjonsmøter, samt registrering av mottakere av våre nyhetsbrev. I forbindelse med nevnte tjenester innsamles navn, telefonnummer og e-postadresse. Personopplysninger blir under ingen omstendigheter videreformidlet til tredjepart.

De innsamlede personopplysningene har i utgangspunktet ikke en begrenset lagringstid, men kan slettes manuelt på bestilling fra bruker.

 

Informasjonskapsler på grilstadmarina.no

Som de fleste nettsteder i dag, benyttes det på grilstadmarina.no informasjonskapsler. Informasjonskapslene gir oss verdifull statistikk om bruksmønstre på nettstedet som benyttes for å ivareta – og å kontinuerlig forbedre – brukeropplevelsen på hjemmesiden.

Les mer om informasjonskapslene vi bruker:

http://www.google.com/intl/no/policies/technologies/types/


Trackerløsninger

Det benyttes på grilstadmarina.no trackerløsninger som gjør oss i stand til å skreddersy informasjon og markedsføring mot våre brukere gjennom eksempelvis Facebook og Google. Trackerne bygger på anonymiserte IP-adresser og registrerer ingen personopplysninger som kan spores til brukeren.